Gietvloer

Wij houden uw gietvloer in topconditie!

Gietvloerreiniger is een afdeling van SubliLabs die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en fabricage van innovatieve reinigingsproducten.

Tijdens de jarenlange ervaring in de gietvloerindustrie groeide de frustratie dat nieuw opgeleverde vloeren met een schitterende uitstraling al snel hun pracht en praal verloren door het gebruik van de verkeerde of ineffectieve schoonmaakmiddelen.

Gietvloeren zijn weliswaar gemakkelijk schoon te maken, maar vereisen een specifieke aanpak met het juiste product voor optimale resultaten. Vaak zijn bestaande producten te agressief en beschadigen ze de vloer, of te mild en reinigen ze niet grondig genoeg of laten ze zeepresten achter.

Zo ontstond het idee om een nieuw product te ontwikkelen dat volledig aan onze eisen zou voldoen, zowel op het gebied van reiniging als op het gebied van milieu.

Na een lange tijd van onderzoek en ontwikkeling kunnen we met trots onze gietvloerreiniger EP 100 presenteren, een zeer krachtige reiniger die kan worden gebruikt voor bijna elk type gietvloer en geschikt is voor zowel handmatige als machinale (schrobzuigmachine) reiniging. Ondanks zijn grote reinigingskracht heeft EP 100 een nagenoeg neutrale pH van 8 en is uiteraard volledig biologisch afbreekbaar, zodat het milieu nauwelijks wordt belast.

Onze EP 100 is een sterk geconcentreerde reiniger met een hoog gehalte aan werkzame stoffen die zelfs bij een zeer lage dosering een diepe reiniging met een hoog vuilbindend vermogen garandeert.

Alle SubliLabs producten worden in eigen beheer geproduceerd en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen gecontroleerd door een adequaat controlesysteem dat het volledige productieproces overziet van aankoop van grondstoffen tot verpakking.